Isabella Foundation

Isabella Foundation

04 mei 2009

Aankondiging 18 juni 2009 TWarathon: IF your dream comes true

Eindelijk is het dan zover. We hebben 18 juni 2009 00:00 uur als datum geprikt voor de eerste publieksactie om aandacht te vestigen op het doel van de Isabella Foundation!




Eerste publieksactie
We gaan een TWarathon houden! Dat wil zeggen we gaan via Twittter 42 uur 19 minuten en 5 seconden lang mensen informeren over het doel van de Isabella Foundation. Het bouwen van een huis voor kinderen die 24/7 zorg nodig hebben. Het actielogo, gemaakt door vrijwilliger Rolf Winia en ziet helemaal 'des twitters' uit.

De droom van de Isabella Foundation
Het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor kinderen met een ernstige chromosoom afwijking die de naam IDIC15 draagt. Dit syndroom heeft als resultaat dat kinderen enerzijds zwakbegaafd zijn en anderzijds een autistisch spectrum hebben.

IF your dream comes true?
Door middel van een uitgebreide Twitter-Marathon van 42 uur 19 minuten en 5 seconden (een marathon duurt 42 kilometer en 195 meter) vraagt de Isabella Foundation aandacht voor haar droom door middel van de campagne ‘IF your dream comes true’. Meer dan 42 uur zal over dit thema getweet worden (een berichtje sturen op twitter heet een Tweet) gaan over het waarmaken van je droom, die we, zeg nou zelf allemaal hebben.

Programmering
Elk uur start een compleet nieuw ‘programma’ dat mensen die de Isabella Foundation via Twitter ‘volgen’, op Twitter ‘followers’ geheten. De programmering zullen we zeer binnenkort bekend maken tegelijkertijd met de lancering van de website www.isabellafoundation.nl. Het gaat erom inspirerende mensen te interviewen, interessante dromen te laten zien en te laten zien wat het dagelijkse bestaan van kinderen met dit syndroom dagelijks betekent.

Sponsoring bel 06 55 32 6005
Bedrijven en/of instelling kunnen de TWarathon op verschillende manieren sponsoren. zo bestaat er een hoofdsponsorpakket voor een bedrag van 4.219,50 waarin in alle communicatie en commerciƫle tweets de naam van de sponsor wordt genoemd en wordt gelinked naar een YouTube filmpje of website van de sponsor. Een andere mogelijkheid is om een aantal volgers te sponsoren. Het doel van de TWarathon is om zoveel mogelijk volgers te krijgen. De sponsor betaald hiervoor 0,42195 eurocent per volger. Daarnaast vraagt de Isabella Foundation elke volger om 4,2195 euro over te maken ten behoeve van het bouwen van ons droomhuis. Ook programma sponsoring is mogelijk. Neem hiervoor contact op met Antal de Waij via 06 55 32 6005 om de mogelijkheden te bespreken.




Volgen?
Volg de Isabella Foundation op Twitter via www.twitter.com/isabellafndtn. Wanneer je op de hoogt wilt blijven van informatie van die Isabella Foundation word dan vriend op Hyves, Facebook, Bebo, Netlog. Of mail je ideeen naar isabellafoundation@gmail.com

1 opmerking:

IB zei

Telkens als ik de site bekijk, wil ik mijn reactie sturen, maar het lukte mij tot op heden niet.

De site ziet er fantastisch uit, geweldig!

Doordat ik door mijn werk met Isabella in contact kom met "onbekenden" heb ik de site al een aantal malen voor informatie doorgespeeld.

Zelf ben ik uiteraard geinteresseerd in deze site. Daardoor hoop ik nog meer informatie te krijgen, om nog beter met haar handicap om te gaan.

Door jullie enorme inzet zal de site ondersteunend werken naar andere belangstellenden.

Heel veel succes toegewenst met de site en jullie toekomstige plannen.

Lieve groetjes van Ingrid Bongers